Тонкості догляду за натяжною стелею

Натяжні стелі славляться невибагливістю, тому якісний догляд за ними простий і підпорядковується єдиному принципу: не залишати розлучень. Більше того, протирати його потрібно не так часто. Завдяки антистатичні властивості натяжна стеля відштовхує пил, не вбирає запахи і є абсолютно гіпоалергенним.

Очищення натяжної стелі проводиться виключно з появою забруднень. Регулярний догляд буде потрібний лише в окремих кімнатах (наприклад, на кухні та у ванній), де стеля піддається постійному впливу пари, високої вологості та інших агресивних факторів.

Засоби для догляду за натяжною стелею

Найчастіше для догляду за натяжною стелею з ПВХ досить звичайної води і м’якого рушника. Павутиння, що раптово з’явилася, і зовсім можна струсити сухою ганчіркою. Не рекомендується користуватися пилососом, який може пошкодити поверхню стелі, якщо вона закріплена недостатньо міцно.

Спеціальні миючі засоби будуть потрібні лише у разі наявності жиру, що присохнув. Мило, засоби для миття посуду та інші неабразивні мийні ідеально впораються з поставленим завданням, але їх використання загрожує появою розводів на поверхні стелі. Рясна піна вимагає ретельного змивання (що може зайняти досить тривалий час), тому краще розглянути інші варіанти.

Для очищення натяжної стелі в домашніх умовах фахівці рекомендують озброїтися засобами для миття стекол. За рахунок нашатирного спирту у складі вони сприяють швидкому висиханню поверхні і не залишають мильних слідів.

Категорично заборонено використовувати абразивні чистячі (наприклад, порошки) та засоби, що містять у складі ацетон. Під час миття не можна тиснути на стелю дуже сильно. Також рекомендується попередньо зняти годинник та кільця.

Як злити воду з натяжної стелі?

Плями на стелі можуть з’являтися з багатьох причин: бризки на кухні, тютюновий дим у кабінеті, пара у ванній кімнаті і т.д. Особливо неприємною є поява на поверхні іржі, яка може бути викликана дахом, що протікає, трубами, що лопнули, систематично підтоплюють нас сусідами. Щоб цього не сталося, потрібно своєчасно злити воду, що скупчилася всередині з вини невдах сусідів.

Отже, вода ллється, стеля нагадує кулю. Що робити?

  • Від’єднати покриття від кута;
  • Відкачати воду;
  • Протерти поверхню м’яким рушником із засобом для миття вікон;
  • Насухо витерти стелю;
  • Закріпити плівку назад у профіль.

Виконання цього процесу вимагає певних навичок, тому рекомендуємо довірити його команді компанії «Панорама». Наш спеціаліст виконає злив води швидко та якісно, ​​при цьому звівши до мінімуму ризик пошкодження стелі та інших елементів інтер’єру.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *