Системи провітрювання металопластикових вікон: всі види

На сьогоднішній день металопластикові вікна використовуються практично скрізь: у квартирах, офісах, магазинах, на дачах та інших місцях. Вони рятують від спеки влітку та захищають від протягів у зимовий період. Сучасні моделі оснащені додатковими функціями, у тому числі різні види систем провітрювання. Сьогодні ми розглянемо докладніше основні різновиди і які краще.

Мікропровітрювання

Цей вид провітрювання використовується взимку, щоб пропускати свіже повітря до приміщення. При відкритті на цей режим між рамою та вікном утворюється невеликий зазор 0.5 сантиметра, через який відбувається провітрювання. При сильному вітрі можна не турбуватися, що рама різко розкриється і пошкодиться від удару, адже вона буде міцно закріплена.

Багатоступінчасте провітрювання

Багатоступінчасте провітрювання відбувається за рахунок механізму під назвою «гребінка». Завдяки цьому елементу вікно відкривається на невелику відстань (від 5 міліметрів) та закріплюється у необхідному положенні. Плюси: Запобігає появі конденсату. Впускає свіже повітря у приміщення без протягу. Механізм є повністю безпечним.

Кліматичний клапан

Ця система провітрювання забезпечує: Самостійно контролює подачу повітря. Захищає від злому. Позбавляє температурних перепадів. Чи не порушує звукоізоляцію. Продовжує термін служби фурнітури вікна. Щоб придбати якісні вікна, необхідно купувати їх у перевірених місцях, що мають бездоганну репутацію.

Відео про те, як провітрювати вікна

Саме такою є копання “Панорама”. Ми займаємося постачанням якісних металопластикових вікон, всього необхідного для скління балкона та додаткових товарів. Здійснюємо доставку та монтаж за будь-якою вказаною адресою та надаємо знижки постійним клієнтам.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *