Як вибрати пластикові вікна для дачі?

Сучасний ринок надає неймовірно величезний вибір металопластикових вікон не тільки для дому, а й для дачі. Як же не помилитися і підібрати потрібний варіант? У цій статті ми допоможемо підібрати оптимальний варіант для дачного будиночка.

На вигляд моделі різних брендів схожі між собою і визначитися з якісним досить складно. Давайте розбиратимемося разом. Звертаємо вашу увагу на те, що якість залежить не тільки від виробника, а й від установника. Навіть найдорожчий трикамерний профіль не захистить вас від протягів, якщо майстер припустився помилок у технології та правила установки. Якщо у вас немає досвіду та знань для самостійного встановлення, тоді слід ретельно підбирати компанію, яка здійснить необхідні роботи.

Вибір профілю.

Фахівці рекомендують вибирати великі вікна для власних будинків, особливо з південного боку. Це забезпечить достатню кількість світла та тепла. Але розмір вікна визначається за власними уподобаннями, адже не кожен оцінить вікно на підлогу стіни.

Основними орієнтирами підбору є:

  • рівень шуму за вікном;
  • Тепло у приміщеннях, яке було при старих вікнах.

Сучасні бренди надають три, чотири та п’ятикамерні профілі. Якщо ви проживаєте в географічному районі, де зими не вирізняються особливою суворістю, тоді підійде техкамерний профіль. При розташуванні будинку біля проїжджої частини та інших джерел шуму, купуйте чотирикамерний. П’ятикамерний профіль підійде за морозних зим.

Визначаємось зі склопакетом.

Саме склопакет забезпечує достатній рівень шумоізоляції.

Ринок надає вдосконалені моделі, наприклад:

  • Спеціальне запилення, що забезпечує додаткове тепло у приміщенні;
  • Загартоване скло додає міцності та стійкості до механічних пошкоджень;
  • Ламінований варіант забезпечує цілісність скла при розбитті.

Фурнітура.

Від якості фурнітури залежить багато факторів: герметичність вікна, зручність відкриття та закриття та функціональність вікна. Оскільки йдеться про дачний будинок, рекомендує купувати металопластикові вікна із протизламною системою. Це захистить вас від проникнення грабіжників. Фахівці стверджують, що чим складніша конструкція фурнітури, тим довше вона справно служитиме.

Бажаєте купити пластикові вікна високої якості за демократичними цінами? Компанія «Панорама» надає широкий вибір унікальних та незвичайних моделей металопластикових вікон на будь-який смак. Всі позиції в каталозі супроводжуються докладним описом і фото, тому кожен клієнт має повне уявлення про те, що збирається придбати.

Для замовлення моделі, що сподобався, залиште заявку на сайті або самостійно передзвоніть менеджеру. Якщо вам потрібна допомога у підборі пластикових вікон для дачі, наші спеціалісти нададуть кваліфіковану допомогу, підберуть оптимальний варіант та дадуть відповіді на всі питання. Доставка проводиться по Києву та іншим містам України.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *