Металопластикові вікна Trocal: характеристика та опис

Вибираючи вікно з ПВХ, необхідно насамперед звертати увагу на його характеристики. Адже від них залежить не тільки корисний експлуатаційний термін виробу, але також від якісного енерго- та теплозберігаючого ефекту у вашій квартирі. Переваги вікон Trocal полягає в наявності двоконтурного ущільнювального захисту, який не тільки посилює загальну конструкцію вікна, але і запобігає проникненню пилу, вологи в приміщення ззовні. Завдяки наявності подібної системи, посилюються прилади замикання у вікнах, що сприяє їхньому більшому використанню.

Чому вікна Трокал такі гарні?

Вікна Trocal мають низку відмінних характеристик, які вигідно представляють їх на тлі інших компаній:

  • покращений та вдосконалений теплозахист. Товщина склопакета варіюється в межах 32-40 мм, а товщина стін складає 2,8 мм;
  • шести камерний профіль;
  • наявність енергозберігаючого скла;
  • товщина віконної рами покращена та становить 70мм;
  • поглинають шум до 50дБ;
  • завдяки П-подібному армуванню віконного отвору досягається міцність та довговічність конструкції;
  • сучасний дизайн та класичний сірий ущільнювач ідеально підійдуть до будь-якого інтер’єру.

Відео-огляд на металопластикові вікна Trocal

Купуючи таке вікно, ви отримуєте якісний товар за прийнятною та доступною ціною. Щоб придбати металопластикові вікна у Кривому Розі, достатньо звернутися до нашої фірми. Компанія “Панорама” пропонує своїм клієнтам величезний вибір товарів та послуг, а також якісні та надійні вікна від марки Trocal. Ми надаємо послуги виміру, оформлення договору купівлі та безпосереднього монтажу виробу. Все, що вам потрібно – залишити заявку на сайті. Менеджер зв’яжеться з вами протягом кількох хвилин. Якісна фурнітура, приємний сучасний дизайн вікна – наші основні критерії роботи. Зробимо все, щоб клієнт був задоволений.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *