Поєднання балкона або лоджії з кімнатою або кухнею

Вітальня, спальня або кухня, об’єднана з балконом, дозволяють збільшити площу кімнати та розширити їхню функціональність. Крім цього, приміщення стає світлішим. Переваг багато, але є недоліки – складність виконання. Якщо ви зважилися на подібні зміни у плануванні квартири, у цій статті ви дізнаєтесь про необхідну інформацію.

Скління балконів та лоджій

Перед тим, як виконувати об’єднання балкона з кімнатою в панельному будинку, необхідно отримати на це дозвіл. Як тільки всі документи буде оформлено, можна переходити безпосередньо до роботи. Оскільки лоджія чи балкон не є теплим приміщенням, його потрібно утеплити. Використовувати центральне опалення за законом забороняється, тому необхідно утеплити усі поверхні. Якісний захист від протягів, пилу та шуму з вулиці забезпечить скління балконів пластиковими вікнами. Якщо ви цього не зробите, тоді немає сенсу проводити наступні роботи, тому що ви не зможете забезпечити достатню кількість тепла у приміщенні. Раніше, як правило, використовувалися вікна з дерев’яними рамами, але сьогодні їм на зміну прийшли якісні вікна ПВХ. Вони вирізняються такими якостями:

  • Не піддається корозії та загниванню;
  • Служать у кілька разів довше;
  • Не викликають проблем у догляді;
  • Великий вибір різноманітних варіантів на будь-який смак;
  • Мають привабливу вартість.

Компанія «Панорама» надає висококласне тепле скління балконів та лоджій. У нас працюють виключно кваліфіковані фахівці, які знають свою справу, а продукція вирізняється довгим терміном служби, привабливою вартістю та широкою різноманітністю. Кожна позиція, представлена ​​в каталозі, супроводжується докладним описом та якісними фото, щоб клієнт мав можливість максимально ознайомитись з тим, що купує.

Утеплення стін та підлоги на балконі або лоджії

Також одним з важливих критеріїв є утеплення лоджії при поєднанні з кімнатою. Для початку необхідно демонтувати стіну, яка стоїть між кімнатою та балконом. Після цього вирівнюється та проводиться утеплення підлоги на балконі спеціальними матеріалами. Це забезпечить тепло у зимовий період. Багато хто вважає, що це неймовірно складна робота і виконати її самостійно нереально, але це далеко не так:

  • На рівну цементну підлогу укладається шар гідроізоляції;
  • Зверху лягає плити з піноплексу;
  • Стики проклеюються спеціальним скотчем;
  • Сам пінолекс закріплюється дюбелями, що повністю знерухомлює його;
  • Зверху лягає фольгований пенофол і на нього прокладається нагрівальний дріт.

Система «тепла підлога» – це ідеальне рішення при з’єднанні балкона з кімнатою, оскільки вона забезпечує достатню кількість тепла, навіть у сильні морози.

Далі можна переходити до утеплення стелі. Вся робота виконується аналогічно до підлоги.

Утеплення стін лоджії повинне здійснюватися як зовні, так і зсередини. Процес виконання проводиться вже знайомим чином, єдина відмінність – необхідно використовувати товстіші плити піноплекса, до 100 міліметрів, обов’язково покрити його гіпсокартоном зовні та поштукатурити. З внутрішньої сторони виконується індивідуальне оздоблення, відповідно до загального інтер’єру.

Як бачите, здійснити подібну роботу реально, звичайно, доведеться докласти серйозних зусиль. Якщо ви не маєте бажання робити все самостійно, компанія «Панорама» готова виконати всю брудну роботу, залишивши вам час на особисті справи. Наші фахівці мають багаторічний досвід роботи та відповідні навички для скління, утеплення та інших видів робіт для балконів під ключ.

Нас вибирають багато, завдяки таким позитивним сторонам:

  • Надаємо привабливі ціни;
  • Широкий асортимент продукції;
  • Готові впоратися з роботою будь-якої складності;
  • Наші товари вирізняються високою якістю;
  • Працюємо територією всієї України.

Для замовлення залиште заявку на сайті або зв’яжіться безпосередньо з менеджером. При необхідності, готові провести повну консультацію, відповісти на всі питання, що цікавлять, і надати допомогу у виборі ідеального варіанту.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *